Techniek

Koper:

De kabel levert abonnementen met veel hogere snelheden dan ADSL én komt over het algemeen veel dichter in de buurt van de beloofde snelheid. Ziggo levert nu al het grootste toekomstvaste netwerk van Nederland. Hiermee leveren ze op dit moment overal internet tot wel 200 MBit/s voor consumenten en tot 500 Mbit/s voor zakelijke klanten. Ruim voldoende voor intensief internetgebruik.
Als het nodig is, verhogen ze probleemloos de internetsnelheid.

Bij Ziggo zit je helemaal goed. Dankzij de grote capaciteit van onze glasvezel-kabelverbinding blijven ze voorop lopen. Dus wat de verschillende glasvezelaanbieders ook beweren: Ziggo is helemaal klaar voor de toekomst. Overstappen op glasvezel is daarom helemaal niet nodig.

Ziggo’s glasvezel-kabelnetwerk voldoet nu al aan de eisen die de Europese Commissie stelt voor 2020. In Europa staat Ziggo ermee op de tweede plek, net achter Zwitserland. En ze willen die positie nog verder versterken, zodat je altijd goed zit bij Ziggo. Daarom verhogen ze regelmatig hun internetsnelheden.
Bij Ziggo ben en blijf je altijd verbonden. Nu, straks en later.


COAX:

Coax is een speciale kabel om computers met elkaar te verbinden (netwerk). Coax is een kabelsoort die veel wordt gebruikt voor netwerken en het aansluiten van kabeltelevisie. Een coaxkabel bestaat uit een centrale geleider van koper met daar omheen een gevlochten buitenmantel van koper. De tussenruimte is meestal gevuld met isolatiemateriaal van kunststof. Coaxkabels zijn er in verschillende kwaliteiten en dikten. Hoe dikker de kabel, hoe groter de capaciteit, maar ook hoe duurder de installatie.

Uw verbinding voorzien van Coax kabels is geen enkel probleem, moeiteloos gebruik maken van het internet is dan ook snel en gemakkelijk geregeld!


Straal-verbinding:

Op het moment dat een kabel niet mogelijk is en er toch een netwerk of internet verbinding nodig zal zijn kan een WiFi straalverbinding de oplossing zijn om toch een snelle netwerk- of internetverbinding tot stand te brengen en dat zeer betaalbaar ook nog eens ! Ook handig voor als u buitenaf van de kern van uw woonplaats gevestigd bent.

Een straalverbinding is een zeer precieze en juist afgestelde zender welke net als met  een laser een zeer direct signaal zal uitstralen waardoor het net als een kabel zal functioneren. De speciale zenders zoals wij deze gebruiken kunnen tot 1000 Mbit snelheden behalen en afstanden tot zelfs 20 kilometer is hiermee mogelijk. De kleinste zender is zo groot als een pakje sigaretten en de grootste zo groot als een trommel.

De straalzenders zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw oude pand aan uw nieuwe pand te verbinden of uw loods aan het kantoorgebouw, of wat te denken van uw huis aan uw bedrijf. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor vaste of tijdelijke verbindingen.