Connect ZZP Internet (Start)

Supersnel en betrouwbaar internet. Het is voor u de basis om succesvol te ondernemen. Met Connect ZZP Internet kunt u snel grote bestanden downloaden  of in de cloud werken. En wist u dat we door Tweakers.net wederom zijn uitgeroepen tot Beste Internetprovider?

  • Supersnel en betrouwbaar internet tot wel 500 Mb/s
  • Elk internetpakket is flexibel aan te passen
  • Uitgebreide zakelijke service zoals gratis installatie en binnen 4 uur een vervangend modem wanneer deze stuk gaat.

  • Snel en betrouwbaar internet met 60 Mb/s down en 10 Mb/s up. De uploadsnelheid is twee keer zo hoog als bij een vergelijkbaar consumentenproduct.
  • 6 e-mailboxen, 12 e-mailaliassen, 10 GB data opslag per e-mailbox
  • Gratis wifi-modem
  • Gratis Internetbeveiliging Basis
  • Gratis WifiSpots op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland

Vandaag bestellen betekent binnen 10 werkdagen aan het werk. We maken met u een afspraak over de leverdatum en wanneer onze monteur het pakket bij u komt installeren. Kiest u liever zelf een installatiemoment na 10 werkdagen? Ook dat kan. Dat regelt u zo met onze zakelijke klantenservice.

Tot 500 Mb/s downloadsnelheid
Met Connect ZZP internet kunnen ongekende snelheden worden bereikt via de kabel, tot wel 500 Mb/s download en tot 40 Mb/s upload. Deze snelheden rolt Ziggo momenteel uit en zijn nog niet overal beschikbaar. Check eerst op uw postcode of deze snelheid op uw locatie haalbaar is.

Deze hoge snelheden meten we rechtstreeks op het aangesloten modem bij de oplevering. Het kan zijn dat als u later test, de snelheid toch lager uitvalt. Om optimaal van deze snelheden gebruik te maken is het van belang om goed te letten op wat er vervolgens wordt aangesloten. Zo kunnen netwerk instellingen, routers, bekabeling, wifi en zelfs programma’s, die op de PC of Laptop zijn geïnstalleerd (zoals virusscanners), de gemeten snelheden beïnvloeden. We adviseren u graag om optimale up- en downloadsnelheden te behalen.


Uw netwerk en modem hebben een beschikbaarheid van 99,6% per jaar. Monitoren en onderhouden van het netwerk, dat doen we eigenlijk continu. Modem stuk? Er staat binnen 4 uur een monteur met een nieuwe op de stoep.


Bekijk hier of ‘Connect ZZP Internet (Start)’ beschikbaar is op uw adres, of bestel meteen:
1 of 2