Connect MKB Internet (Compleet)

Altijd bereikbaar voor uw klanten. Dat is ons Connect MKB aanbod. Met snel en stabiel internet en standaard vijf vaste IP-adressen. Eenvoudig uit te breiden met bellen over IP, en professionele wifi voor medewerkers èn gasten. Verandert er iets in uw bedrijfssituatie? Dan past u gewoon uw abonnement aan.

  • Supersnel en stabiel internet met vijf vaste IP-adressen
  • Makkelijk uit te breiden met Zakelijk Hosted Bellen en Multi Wifi
  • Keuze uit verschillende service overeenkomsten, ook met support in het weekend

Ziggo heeft specifieke telecom oplossingen voor het MKB:
Supersnel en betrouwbaar internet tot 130 Mb/s down- en 30 Mb/s upload via de kabel, bellen (over IP) en professionele wifi voor de zaak. En daarnaast stabiele PIN oplossingen voor horeca en retail en uiteraard bereikbaarheid via mobiel.

Altijd maandelijks opzegbaar en aanpasbaar. Kortom, een totaalpakket aan diensten waarmee het MKB echt wordt ontzorgd. Betrouwbaarheid en gemak staan centraal. En goede service, ook in het weekend. Stap nu eenvoudig over en laat ons u daarbij helpen van begin tot einde. Alles moet gewoon goed werken zodat de handel door kan gaan.


  • Supersnel internet tot 130 Mb/s down en tot 30 Mb/s up
  • 99,8 procent beschikbaarheid
  • Vijf vaste IP-adressen
  • Bellen over IP met een schaalbare telefooncentrale en online beheer
  • Uit te breiden met Multi Wifi: uw gasten zijn veilig draadloos online

Vandaag bestellen betekent binnen 10 werkdagen aan het werk. We maken met u een afspraak over de leverdatum en wanneer onze monteur het pakket bij u komt installeren. Kiest u liever zelf een installatiemoment na 10 werkdagen? Ook dat kan. Dat regelt u zo met onze zakelijke klantenservice.

Tijdens de levering heeft u bij Ziggo een vast contactpersoon die ervoor zorgt dat u zorgeloos overstapt en geen moment offline bent.

Tot 500 Mb/s uploadsnelheid
Met Connect MKB internet kunnen ongekende snelheden worden bereikt via de kabel, tot wel 500 Mb/s download en tot 40 Mb/s upload. Deze snelheden rolt Ziggo momenteel uit en zijn nog niet overal beschikbaar. Check eerst op uw postcode of deze snelheid op uw locatie haalbaar is.

Deze hoge snelheden meten we rechtstreeks op het aangesloten modem bij de oplevering. Het kan zijn dat als u later test, de snelheid toch lager uitvalt. Om optimaal van deze snelheden gebruik te maken is het van belang om goed te letten op wat er vervolgens wordt aangesloten. Zo kunnen netwerk instellingen, routers, bekabeling, wifi en zelfs programma’s, die op de PC of Laptop zijn geïnstalleerd (zoals virusscanners), de gemeten snelheden beïnvloeden. We adviseren u graag om optimale up- en downloadsnelheden te behalen.


U heeft de keuze uit meerdere service overeenkomsten (SLA), zelfs met support in het weekend.

Ons netwerk en modem hebben een beschikbaarheid van 99,8 procent per jaar. Gaat er toch iets mis? Onze monteurs zorgen dat u zo snel mogelijk weer probleemloos kunt werken.


 

Bekijk hier of ‘Connect MKB Internet (Compleet)’ beschikbaar is op uw adres, of bestel meteen:
1 of 2